top of page
logo_white_transparent.png
Pige-vektoriseret-02_2000x.png

Til undervisere

Download Ambassador for a Day undervisningspakke

Lærere kan spille en vigtig rolle, når det kommer til opmærksomhed på ligestilling og de barrierer, der begrænser piger og kvinders potentiale.

Ved at bringe diskussionen ind i klasselokalerne kan lærerne hjælpe med at nedbryde stereotyper og forudindtagede holdninger – og inspirere eleverne til, hvordan vi kan se hinanden som allierede. Vi kan gennem uddannelse inspirere fremtidige generationer ved at udfordre overbevisninger, hylde forskellighed og fremhæve forbilleder.

Denne gratis undervisningspakke indeholder undervisningsmateriale til dansk- og engelsklærere for 7., 8. og 9. klassetrin.
 

Materialet består af:

  • 9 aktiviteter, der engagerer eleverne med dabat om fordomme, diskrimination og solidaritet med marginaliserede grupper. Aktiviteterne henvender sig til dansk- og engelskundervisningen.

  • Profiler af inspirerende kvinder.

U
Udover undervisningsmaterialet kan I også finde de fem bedste råd til at skrive et stærkt essay til Ambassador for a Day.

Undervisningsmaterialet er gratis at downloade og benytte. Uanset om du er underviser, forældre eller et andet forbillede, er vi taknemmelige for, at du vil inspirere den kommende generation til at skabe en verden, hvor vi arbejder for ligestilling, hylder forskellighed og potentiale.

P1444406_beskaaret-02.jpg
bottom of page